X

Eika

A. Goštauto g. 40

Tipas Biurai
Pastato klasė A
Bendras pastato plotas 16.000 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 546 (kv. m)
Nuomojamas plotas 121 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 16,50 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 600
Galimas įsikėlimas Patalpos laisvos

Objekto išskirtinumas

  • Daugiau nei 15 000 kv. m. bendro ploto turintis aukščiausio lygio verslo klasės biurų kompleksas Verslo trikampyje, kurį sudaro modernūs 12 aukštų „dvyniai“ su jungiamuoju 2 aukštų korpusu.
  • Verslo trikampyje įsikūrusios žinomos Lietuvos ir užsienio kompanijos, netoliese – valstybinės institucijos, prekybos centrai, viešbučiai, restoranai, kelionių agentūros ir kt., todėl bendradarbiavimo neribos dideli atstumai.
  • Bendras vieno pastato aukšto plotas – 546 kv. m. Pastato komunikacinės bei aptarnavimo sistemos yra sutelktos į glaudžią vertikalią šerdį, o aplink ją suplanuota aiški, patogi ir universali nuomojamų patalpų erdvė, atsiverianti į žalią Neries vingio panoramą. Kiekvieno aukšto plano funkcinė sandara laisvai formuojama pagal kliento poreikius. Komplekse įrengta erdvi ir patogi daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė, talpinanti per 600 automobilių. 
  • Nuomojama 60 vietų konferencijų salė su pilna konferencijoms skirta įranga (projektoriaus ekranas, projektorius, bevielis internetas, rašymo lenta ir kt). Nuomojantis konferencijų salę ilgesniam laikui yra galimybė užsakyti užkandžius, gėrimus bei karštus patiekalus.
  • Kompleksas yra itin kompaktiškas ir racionalus dėl savo padėties mieste ir galimybės lengvai susisiekti su miesto centre esančiomis įstaigomis, o verslo partnerių kaimynystė, komfortiškos darbo sąlygos ir architektūrinės aplinkos kokybė visam Verslo trikampiui suteikia prestižinio kvartalo statusą.
  • Yra galimybė nuomotis pilnai įrengtas patalpas su baldais. 

Vieta mieste

  • Lokacinė vieta miesto centre - patogus susisiekimas ir privažiavimas. Pėsčiomis galima pasiekti įžymiausias Vilniaus miesto vietas, prekių ir paslaugų parduotuves, kultūrines vietas, gydymo ir švietimo įstaigas, bankų padalinius, viešbučius, kt. 
  • Netoli verslo centro yra populiariausios lankytinos vietos.
  • Patogiai išvystyta infrastruktūra leidžia greitai pasiekti įvairias miesto vietas, Tarptautinį Vilniaus oro uostą, autobusų ir geležinkelio stotis, kt.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą